CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

PENTRU O INDUSTRIE DE SUCCES!
Pardoseli elicopterizate

Pardoseli elicopterizate

Pardoseala industrială este un element indispensabil pentru orice depozit, frigider, atelier meșteșugăresc, hală, clădire industrială sau orice spațiu folosit pentru stocare, producție sau industrie. O să aveţi o viaţă mult mai uşoară dacă spaţiul de lucru va avea o pardoseală tare, dreaptă, netedă şi durabilă. Este foarte important să înțelegeți bine lucrurile despre care vom vorbi în continuare, aşa că am să-mi dau tot interesul să vă susțin explicația cu imagini, desene, schițe etc.

Detalii

Panouri sandwich

Panouri sandwich

Comercializăm și montăm Panouri Termoizolante de tip Sandwich cu spumă poliuretanică pentru acoperiș și fațade. Asigurăm transportul oriunde în țară.

Detalii

Structuri metalice

Structuri metalice

Montăm construcții metalice din europrofile. Depozite, frigidere, clădiri industriale, service auto, centre logistice, etc.

Detalii

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

Vă oferim cea mai bună ofertă și o soluție ideală pentru cerințele d-ră.Ce sunt ”Pardoseli elicopterizate”?

Pardoseală - Este un înveliș care poate fi din diferite materiale (scânduri, de mozaic, de asfalt, de ciment etc.), așezat pe suprafața unei încăperi sau al unui spațiu pe care se circulă. Termenul de ”pardoseli elicopterizate” se referă strict la pardoselile industriale.

Fabricate din beton, pardoselile elecopterizate, sunt necesare pentru o bună desfășurare a activității din depozite, camere frigorifice, fabrici, hale și tot unde este necesară o pardosea rezistentă, curată și perfect nivelată.

Denumirea de pardoseli elicopterizate vine de la mașinăriile cu care se face finisarea acestor pardoseli, numite elicoptere.

Etapele obținerii pardoselilor elecopterizate

Pentru obținerea celor mai bune rezultate și o rezistență sporită a pardoselii industriale, sunt necesare efectuarea unor etape bine definite și concrete. O pregătire minuțioasă și corectă a suprafeței înainte de turnarea betonului propriu zis, este crucială. În dependență de starea stratului de suport, se efectuează nivelarea și compactarea acestuia cu pietriș. Următoarele etape sunt așternerea foliei de polietilenă și armarea întregii suprafețe vizate cu plasă sudată sau oțel beton urmată de turnarea betonului (M-300). Peste câteva ore începe procesul de finisare prin elecopterizarea și întărirea stratului superior cu topping. Apoi se acoperă suprafața cu lac, se taie rosturile și se umple cu cordon. Folia și lacul oprește deshidratarea rapidă a betonului. Acest factor ne permite să obținem o pardosea durabilă și fără fisuri.

Diferența dintre  pardoselile industriale și alte tipuri de pardoseli este rezistența sporită împotriva uzurii, a impactului puternic a mașinăriilor folosite în fabriciile industriale, iar poate cea mai mare diferența este rezistența în timp, respectiv costurile minime a întreținerii acesteia.

Materialele folosite in obtinerea pardoselilor industriale

Materialele care se folosesc la componenta betonului elicopterizat depind de scopul utilizării. Pentru frigidere se folosește polistiren extrudat pentru termoizolare. În dependență de necesități se alege toppingul. Întotdeauna folosim beton marca M-300.

Pardoselile elecopterizate sau industriale au apărut din necesitatea omenirii de a-și sporii siguranța, și de a-și ușura modul de existenta și munca. Pana la urma asta presupune evoluția. Facilitarea modului de trai prin cele mai ușoare și rapide metode.

Greselile aparute in procesul de realizare a pardoselilor industriale

Principalul motiv pentru care apar nereguli, în legătură cu aceste pardoseli, e realizarea manoperei acesteia de către meșteri nepricepuți. Din cauza unei decizii luate prost, a unei decizii pripite, a angajării unei firme care promite mult cu un preț foarte minor, urmările devin un real pericol.

Turnarea necorespunzătoare a pardoselilor industriale aduce, după sine, apariția denivelărilor și a fisurilor. Una dintre soluțiile pentru evitarea acestor probleme e angajarea unei firme cu renume. Chiar dacă aceasta, duce după sine, nevoia unei sume mai mare de bani, cu siguranță nu o sa fiți dezamăgit și o sa fiți mulțumit de rezultate.

Un alt motiv ar fi montarea necorespunzătoare a pofilelor de rost structural seismice. De cele mai multe ori, execuția pardoselilor se face fără conectarea acestora la de la un tronson structural la altul cu profile de rost. De aici decurg operațiuni de „ajustare” a pardoselii pentru montarea și supra betonarea pofilelor de rost. Soluția ideală o reprezintă pofilele de rost tip „slim”.Utilizarea acestor profile se recomanda atât la lucrările noi cât și la lucrările de reparații a rosturilor.

Evitarea acestor nereguli se realizeaza prin luarea de decizii bine gandite si dupa o documentare amanuntita asupra firmei pe care doriti sa o angajati.

Noi va oferim soluții complete pentru pardoseli elecopterizate, iar principalul nostru scop este satisfacerea dumneavoastră.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

Vă oferim cea mai bună ofertă și o soluție ideală pentru cerințele d-ră.Panouri Termoizolante de tip Sandwich

Panouri Sandwich pentru acoperișuri și pereți. Materialele utilizate sunt: oțel zincat și tratat, poliuretan și materiale plastice, tratate și asamblate folosind tehnici alese pentru agaranta cea mai bună calitate și eficiență a produsului.

Panou Sandwich cu spumă Poliuretanică pentru acoperiș

Panouri izolate din metal pentru acoperișuri discontinue, cu șanțuri de> 7%, potrivite și pentru pereți cu secțiuni de legătură curbate / acoperișuri din tablă ondulată EGB 1250.

Panoul autoportant compus din două straturi de metal, care conține în mod solid un strat izolator de spumă poliuretan, care îl fac un element aplicabil pe cele mai diverse
structuri metalice.

Panou autoportant pentru acoperiș cu partea exterioară ondulată și interior micronervat, realizat cu:

• partea externă din tablă de oțel zincată în conformitate cu standard UNI EN 10143 - UNI EN 10346 grosime ...... / 10 mm, vopsit conform EN 10169-2 cu cicluri de vopsire în bobină, conform standardelor ECCA și EURONORME, culoare alb-gri. 
• izolarea termică poliuretanică  anti-mucegai și conținut ridicat de celule închise> 95% cu foarte mare aderarea la părțile metalice.
Grosime în funcție de standardele UNI EN 14509 U. densitate medie 38 - 42 kg / mc.
• partea internă din tablă de oțel zincată în conformitate cu standard UNI EN 10143 - UNI EN 10147 grosime .... / 10 mm, vopsit în conformitate cu EN 10169-2 cu cicluri de vopsire în bobină
acoperire, culoare alb-gri.

Dimensiunile panoului 1/4 (m)

Panou Sandwich cu spumă Poliuretanică pentru perete

Panouri izolate metalice pentru pereți interiori și exteriori, concepute pentru a satisface cele mai variate cerințe în proiecte civile și industriale.

Panou construit din două straturi metalice, care conține în totalitate un strat izolator de spumă poliuretanică, ceea ce îl face un element aplicabil celor mai diverse structuri portante. Panou autoportant pentru perete interior și exterior, cu partea interioară și exterioară ondulată, realizate din:

 • partea exterioră din tablă de oțel galvanizată conform UNI EN 10143 - UNI EN 10346 ...... grosime / 10 mm, standard EN 10169 acoperită  în 2 cicluri de vopsire în bobină, conform standardelor ECCA și EURONORME, culoare alb-gri.
• izolarea termică cu spume izolatoare poliuretanice, anti-mucegai și un conținut ridicat de celule inchise> 95%, cu o aderență foarte mare la părțile metalice. Densitate medie 38 - 42 kg / mc.
• partea interioară din tablă de oțel galvanizată conform UNI EN 10143 - UNI EN 10147 grosime .... / 10 mm, vopsit conform EN 10169 -.  cu 2 cicluri de vopsire de acoperire, culoare alb-gri.

Dimensiunile panoului 1/4 (m)